Min historia inom bloggvärlden går waaay back då jag började blogga redan 2008 tror jag och har knappt slutat sen dess. Jag har inte alltid kallat bloggen för emiliesbeauty utan jag har gått under flera namn som t.ex. fromnadatoprada. Jag bloggade på flera flera bloggportaler för att kunna hitta hem då jag är rätt kräsen och vill att det ska vara perfekt. Men pga detta förblev jag anonym.

År 2015 började jag blogga på Nouw då jag blev lurad dit i tron att jag skulle synas på deras Magazine, men det såg jag inte skymten av och redan då kom tankar upp att jag börjar blogga på egen hand men det har helt enkelt inte blivit av – tills nu!

Nu är ni inne på min alldeles egna hemsida som jag numera kallar emiliesbeauty.se!

För att gå djupare in på mig som person har jag inte mycket att säg men det är nog för jag är blyg av mig och även en ambivert (en blandning av extrovert och introvert) eller en social introvert, har inte kommit fram till om jag är det ena eller det andra och dessutom är jag HSP.
Jag känner aldrig att jag passar in någonstans, alltid en outsider som ska skatta sig lycklig att människor vill umgås med mig. Det är ju säkert inte såhär men det är känslan jag har bland folk.
Men jag tycker om uppmärksamhet och att synas, så länge jag är med på det, haha!

Jag föddes 1995 i staden Ljungby, Småland där jag inte bodde så jättelänge tills vi flyttade upp till Mora i Dalarna. Pappa spelade hockey så vi flyttade med honom när han fick nytt kontrakt. Men jag och mamma stannade bara i några år tills hon fick jobb i Skåne och vi tog vårt och flyttade ner till Ängelholm där vi väntade på att pappa skulle komma ner. Sen dess har vi stannat!

Nu bor alla kvar här och jag har även en lillasyster som är 11 år yngre än mig. Jag har en pojkvän som jag träffade år 2008 och har varit tillsammans med under alla dessa år, han är min klippa.
Vi båda har drömmen att flytta upp till Stockholm då jag vill ha mer puls i min vardag och jag kan inte hjälpa att drömma vidare till LA någon gång. Det hade varit drömmen!

Vad jag gör annars är en bra fråga. Jag jobbar natt och sover om dagarna ungefär men då och då stiger jag upp lite tidigare för att antingen fota eller göra något annat kul som kanske har med smink och göra. Det är mitt stora beroende, finns inte en värld där jag inte kollar på smink, testar smink, sminkar mig och allt som har med smink att göra. Mitt andra beroende är foto, kameror och objektiv m.m.
Det är dyrare så det handlas inte lika ofta som smink men oboy, I’ve got a problem.

På sidan av så fotar jag även olika event samt frilansar som Make Up Artist.