Vlogg: Flytta med mig! #3

I dagens vlogg köper jag min nya säng så jag faktiskt kan sova i lägenheten. Vi åker till IKEA, äter lite, köper det vi ska, jag köper en ny Gorillapod, alltså en tripod som man kan böja och sen vidare in till Helsingborg för att hämta mamma. Efter det körde vi till Jysk för lite sängkläder och andra inredningprylar och till sist till lägenheten där vi tog upp allt innan det blev dags för en paus. På kvällen åkte vi till lägenheten igen för att pyssla lite men det mesta har nu hänt bakom kameran.

I nästa vlogg följer ni med mig till Stockholm för ett spännande event så glöm inte att prenumerera så ni inte missar det!
Prenumerera HÄR!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.