Vlogg: Event på Josefinas │ Madlady x Antonija Mandir

Omgaaad, event på Josefinas, kan det blir bättre? Det kan det för Antonija släppte en ny kollektion tillsammans med Madlady och den är ju bara sååå fin! Kollektionen heter ”Keep it extra” och är nu uppe på https://www.madlady.se/ – med koden ”TAKE15” får ni 15% på er order så skynda att fynda.

Jag fick med mig flera plagg som jag visar er i videon men ni måste ju först vara med mig på lanseringen där jag hade sååå roligt även fast jag var mest outsider där.
Det var också suuupervarmt så jag ser annorlunda vid nästan varenda tillfälle, tillslut hade jag badat, satt upp håret och sket i vilket, det var för varmt!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.