Vill inte låtsas vara någon annan

Okej, en liten uppdatering.
Jag är hemma från Hölminge och varit i stort sett hela veckan men medan jag har varit hemma har jag inte varit på ett bra psykiskt ställe och jag har knappt lämnat lägenheten och därför inte uppdaterat något och inte varit motiverad att skapa något.
Jag håller på att försöka hitta vloggmaterial som jag inte vet om jag har gjort ens och då ska jag börja redigera Hölmingevloggen och av 3 dagar så har jag 1 dag sen vill inte min dator samarbeta och hitta materialet i min kamera. Vet inte om ni förstår vad jag menar men det är väl jag som tänker ”högt”.

Jag kämpar lite med att vara mig själv och tankar styr lite väl mycket nu tycker jag och det är inte bra, dock har jag inte tappat kontrollen, även fast det känns som jag aldrig haft den överhuvudtaget.

Jag vill förändra mitt liv på så många olika plan och i den här förändringen ingår att bete sig ”bra” för att bli godkänd, jag vill inte ta upp det riktigt då jag inte vet om jag kommer få problem då men saken är att jag vill inte låtsas vara någon annan, låtsas ha ett annat språk, va en annan människa för att få någon annan att godkänna mig?
Jag vill vara mig själv och visa det redan från början och den som tycker om mig för det gör det, annars är det bara att gå vidare. Är det inte lite som Mcdonalds annars?
Skitfina hamburgare på bild och sen när man väl får den så är det inte alls likadant. Åååååååh vad jag vill prata mer öppet om det här men jag vet inte om jag vågar men hoppas några av er förstår cuz this drives me nuuuts.
Kanske i framtiden!

Vill inte låtsas vara någon annan

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.