Vem tror jag att jag är?

Efter ha mått bra sååå länge nu så är det en dag då jag har en dipp. Jag förstår inte vad jag håller på med.
Skrev en text på Instagram om just det här att jag försöker jaga en dröm som nog bara kommer förbli en dröm. Jag går ju bara back – ändå lägger jag hur mycket pengar och tid som helst för att jag ska lyckas. Jag får ingen hjälp för 5 öre med det här utan jag står själv och kämpar som ett djur men det går inte. Jag kommer ingen vart.

Kan dock inte sluta nu, har lagt alldeles för mycket pengar på den här hemsidan och allt annat jag har fixat som t.ex. min kamera, jag får iallafall testa för min egen skull. Blogga för jag ska ha något att se tillbaka på, kändes nästa bättre att blogga när ingen visste om den här hemsidan för då var det inte samma sak. Nu är pressen på mig igen och medan jag ser andra lyckas känner jag mig bara sämre för det påminner mig hur dålig jag känner mig.
Är det så att det är något fel på mig? Är jag för alldaglig? Är jag för ful och tråkig? Har jag något att erbjuda er?
Haha, asså vem tror jag att jag är?
Jag är en nobody som försöker bli somebody.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.