Varför var jag helt grön?

Det är tisdag, alltså 4 dagar efter brännbollen och jag är någorlunda människa igen.
För er som inte vet vad jag menar med brännbollen, vilket måste va typ alla av er, så är det en brännbollsturnering som hålls varje år i lilla Änglahålan där massa lag är med, alltså vänner, och vi klär ut oss efter valt tema vilket i år var det sport och vårt lag fick kampsport. Då gäller det att komma på något att klä ut sig till efter just kampsport och vi tog Ninja Turtles!
Därför var jag grön för er som följer mig på min instastory, haha.

Men dagen börjar väldigt tidigt och det är frukost på bestämt ställe runt 7-8 på morgonen där vi förbereder oss, börjar dricka och äter frukost. Vi dricker alltså alkohol hela dagen, ja jag vet hur det låter – farligt.
Men man håller sig för det mesta till öl och cider.

Klockan 10:20 är det samling på nya torg där vi väntar på alla andra lag som ska vara med och klockan 11 går vi en parad genom stan där folk har samlats för att kolla på.
Sjukt roligt!

Samling i stadparken innan vi drar vidare till spelplanerna där vi ska spendera några timmar och spela just brännboll. Det brukar alltid vara en vätskekontroll – alltså en typ av välkomstdrink när vi är påväg eller har kommit på plats.
Sen drar spelen igång och fasen va jag spelade dåligt i år. Vi var på ett nytt ställe där marken var sjuuuuukt ojämn så jag trillade såklart på exakt samma ställe två gånger i rad när jag sprang.

I år var det samma dag som Sverige spelade mot England så när vi var färdiga med alla spelen och försökt undvika både att vinna och förlora hela grejen så satte vi oss i vårt tält och kollade på matchen. När den va slut stannade vi kvar tills det var dags att dra in till Harrys, vilket brukar vara runt 19:30 för då är det dags för mat, efterfest och prisutdelning. Vinnarna, jumpovinnarna (förlorarna som ska fixa ”festen” nästa år) och best in show, alltså bäst utklädda efter tema.
Och där stannar vi resten av kvällen tills man känner att det är dags att sticka hem. Och ja, allmänheten får komma in när nattklubben öppnar så där satt man, helt grön, när alla andra kommer in festklädda hahaha.

Detta är något jag är med i varje år, första lördagen i Juli. Dagarna efter är inte nådiga – bakis och världens träningsvärk.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.