Uppdatering om mitt mående

Hej hopp och godmorgon för min del. Sov lite extra länge idag även fast jag sagt till mig själv att inte göra det men ni vet det där att lyssna på sig själv. Jag tänkte uppdatera er lite vad som hänt på sistone med mitt mående. Det har ju förändrats lite, det har nog inte märkts för jag uppdaterar inte lika mycket här om det personliga planet utan mer om aktiviteter, foto och skönhet som jag faktiskt ska.

Men för det första, jag har slutat ta mina antidepressiva tabletter. Dom tog slut och min läkare sa att jag skulle ta dom till sommaren so here I am och det har väl gått bra. Märker ingen stor skillnad faktiskt och det är bara skönt att slippa påminna sig själv att ta det där monsterpillret, hatar att ta piller och alltid gjort.
Jag säger inte att allt är 100 men det är mycket bättre än förut, jag är på ett bättre ställe och jag har inte mina dippar lika ofta längre.

Det andra är att jag har börjat få ”ångestattacker”. Och med det menar jag att jag kan få ångest från ingenstans i några sekunder eller minuter och sen går det över. Ibland tar det längre tid och det är nog det jobbigaste på länge. Flera gånger har jag tänkt på att jag inte orkar detta, orkar inte känna såhär och att det bara kommer precis som när det känner för det.
Från ingenstans kan jag känna att jag vill dö, har nära till gråt och blir helt utmattad. Hatar det för är det inte det ena så är det det andra.
Det är nog det som påverkar mig mest vid det här laget, skriv gärna till mig om ni upplever samma sak och vad ni tror det beror på. Har frågat en kompis och hon säger att det är kroppens sätt att säga åt mig att chilla men jag har precis haft semester så I don’t know.

En tredje grej är att jag, som sagt, är tillbaka till jobbet efter semestern och är faktiskt i fotostudion som jag tycker om så mycket. Även där kan jag få mina attacker, sjukt jobbigt för jag gillar verkligen det stället.
Men jag har börjat cykla till och från jobbet, idag var första dagen dock men istället för att få skjuts dit och gå hem så cyklar jag båda vägar, vilket är jäkligt bra ändå. 6-7 km dit och sen samma runda hem så det blir ju ändå över en mil varje dag.
Får se om det gör någon skillnad på kroppen om någon månad framåt, ska bli spännande!

mående

mående

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.