Stockholm dag 4

Sista dagen i Stockholm och den här morgonen vaknade vi av något sjukare än borrandet, nämligen ett brandalarm som fick alla hotellets gäster att ta sig ner för brandtrappan för att få reda på att det var sprinklersystemet som klabbade. Så vi stack upp till hissen igen för att gå och lägga oss igen för att kanske en halvtimme senare vakna av brandalarmet igen. Den här gången låg vi dock kvar och sket i att gå ner då vi visste vad det berodde på.

När vi sen gick upp packade vi ihop våra grejer, checkade ut och lämnade väskorna på hotellet och gick sen ut på stan. Vi tog en lunch på Pizza Hut igen men den här gången fick L en pizza han faktiskt tyckte om och jag tog en pasta.

Därefter gick vi raka vägen till Sephora där jag gick loss till en viss gräns. Jag måste ju ha råd med möbler så det blev inte hur mycket som helst. Visar allt i vloggen samt att det kommer ett eget inlägg om produkterna.

Vi fortsatte gå på stan tills det va dags att Sverige skulle spela och det var blågula tröjor överallt och knöfullt på varenda ställe med tv, inklusive vårt hotell.
Vi fick plats på kanten där vi satte oss och drack några drinkar och hade det bra tills matchen var slut och det va dags att ta sig till flygbussen.

Så det var alla våra dagar i huvudstaden och jag längtar redan upp igen. Det är snart dags också tror jag då jag nog ska upp i slutet av månaden igen för något annat roligt. Får mer info längre fram dock!

pizza hut
drinkar
pizza hut
fotbolls vm
fotbolls vm

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.