Snart är sidan färdig!

Jag skriver det här innan jag ens har ”lanserat” sidan, nästan ingen vet om den och jag förbereder så mycket som möjligt så det ser så bra som möjligt när jag offentliggör den.

Det är lite småsaker som måste fixas och några steg jag måste gå igenom innan allt är som jag vill ha det. Men det får vänta tills imorgon då jag börjar snart jobba och jag måste byta om och fixa mat.
Hoppas verkligen att det kommer gå bättre att blogga här än på Nouw och att jag så småningom kan vad jag behöver för att faktiskt ha hand om en egen hemsida. Vill att så mycket som möjligt är med och det får definitivt inte se tråkigt ut så jag gissar på att ju mer jag lär mig, desto bättre kommer sidan bli, det säger ju nästan sig själv eller hur?

Håll tummarna för mig ;*

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19439495/?claim=yjy9me923mz”>Follow my blog with Bloglovin</a>

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.