PUMA x KENZA

Asså sååå fin kollektion!
Jag älskar verkligen dom vinröda plaggen, speciellt nu vid mörkare tider, då är jag en riktig sucker för den färgen. Ska se om hoodien är normallång eller lite croppad, så trött på att alla gör croppade tröjor, nu vill jag bara vara varm och gömma min lilla viktuppgång. Så snyggt!!

Nu när jag ska komma igång med träningen igen är den här kollektion perfekt ju. Man blir ju faktiskt mer taggad på träning när man har fina träningskläder, dock när dom sitter snyggt bara men det kommer, haha!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Burgundy Hoodie / 2. White Hoodie / 3. Burgundy Tights / 4. Pink Hoodie / 5. Burgundy Sneakers / 6. Burgundy Street Beanie / 7. Black Hoodie / 8. Black Sweat Pants

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.