Pengarna knakar

Det här med att ha tid och råd med allting, hur fan gör folk?
Jag har fått chansen att åka upp till Sthlm för en jättekul grej som jag veeerkligen vill gå på men dom två senaste gångerna har jag haft jobb så har inte kunnat och nu svarar inte företaget. Jag vill upp upp den här helgen men pengarna knakar samt att jag är sååå rädd att jag ska åka upp igen, stå där som en idiot för jag inte känner någon, gå runt och inte veta vad jag gör där och ingen pratar med mig för jag faktiskt ser så awkward ut och står där som en idiot, haha.

Detta är en grej som man måste boka för att berätta att man kommer och när jag skulle göra det för den här fredagen så funkade inte sidan och nu måste jag få tag på dom och det får jag inte och det stressar skiten ur mig och sen ska jag ha råd med fransar och så måste jag köpa en säng så jag har någonstans att sova i lägenheten och allting bara kraschar i hjärnan och nu är jag all over the place och vet inte vad jag ska göra. Någon som känner min stress, mm bra. Min olycka smittar så you’re welcome.

Nej men seriöst, hur gör folk?
Jag får komma på någon masterplan som gör att jag kan göra allt jag vill och har kanske en liten på G men då får dom faktiskt ta och svara mig så jag kan boka flygbiljetter cuz that shit run out om jag är för långsam. Vet ni en sjuk grej?
Den enda flygplatsen vi har i Ängelholm flyger nästan endast till Sthlm (I think) och ibland när jag kollar då vi eller jag ska åka upp så finns det inga flyg??
Jag menar, you have one job?

sthlm

sthlm

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.