October update

Hooolaaaa, känner att det var för länge sen jag faktiskt la upp nånting här som va från mig och inte typ en youtubevideo eller nåt liknande.

Jag vet inte riktigt vad som händer atm, jag pluggar ju samt jobbar och nu den här veckan ska jag försöka få upp lite Halloween videos men asså jag är sååå trött.
Jag försöker få till min dygnsrytm så jag kan faktiskt få ihop en livsstil så idag skulle jag upp ganska tidigt men det blev såklart inte av men jag gissar på att det var för jag var vaken i 24 timmar innan dess.
Imorgon ska jag satsa på att somna så fort jag kommer hem och sen gå upp vid iaf 12-13 tiden och få saker gjorda.

Men skitsamma, jag ska iallafall börja nämna ”disciplin” för mig själv så fort jag inte orkar göra något. Bara ta tag i kragen och göra det. Så nu väntar jag på att mina löv som jag sprayat i guld ska torka och sen filma min första look för veckan, jag måste göra det idag annars kommer jag ångra mig för jag har ju det där kravet på mig själv att jag ska ladda upp en video varje dag nu fram till lördag.

Jag märker också att jag börjar falla i gamla vanor med bloggen, blir frånvarande och sen skriver jag om mitt mående istället för vad jag ska fokusera på, nämligen smink och foto.
Men jag vet inte om det är bra eller dåligt, det får ni avgöra, ni som är kvar då.

Sen börja laga mat oftare, röra på mig, gå till affären. Bara ta tag i saker som jag är obekväm med för nu är jag så trött på att jag är den där personen som är så trött så jag kan inte ens ta världen med humor. Inte här iallafall, i mitt huvud är min humor värre än någonsin, in a dark way. Typ sarkastisk AF!

Ge mig lite tid så fixar jag det här ;*

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.