Någon måste vara den första

Hej igen efter sååå länge sen jag faktiskt gjorde ett inlägg, jag har handskats med mitt psyke och nu på sistone har jag nästan bara sovit. Ingenting har varit viktigt och jag tappade greppet där ett tag men nu har jag bestämt mig to kick some ass och bli den bästa jag som jag kan bli.
Göra vad jag vill, klättra mot målen och bara lyckas, dock räknar jag med några motgångar såklart, det är mig vi pratar om och hittills har jag inte någon erfarenhet av framgång. Så jag får jobba hårdare och troligtvis ensam, vet inte om det är någon som har lyckats utan någon hjälp men någon måste ju bli den första, right?

Jag brottas med min vikt en del nu också, det har lagt sig lite för mycket på kroppen och jag har köpt ett gymkort men jag har inte vågat gå dit.
Lite som att lämna lägenheten, det har jag också svårt med. Stannar hellre inne och liksom gömmer mig på nåt sätt.
Det låter värre än vad det är, jag måste bara ha nån med mig, så jag känner mig trygg.

Det är så mycket jag hade kunnat berätta för er men jag ska inte tråka ut er. Jag är öppen med min psykiska ohälsa men jag vet inte riktigt hur mycket och vad jag kan berätta för er utan att det blir jobbigt eller tråkigt för er. Inte för det ska vara underhållning hur någon mår men ni förstår säkert vad jag menar.

Jag ska vara mer aktiv här på bloggen from now on, men försöka hålla mig till vad den är till för skönhet och foto samt en gnutta livsstil, det är ju fortfarande en blogg.

Puss! 

sigetty
sigetty

Foto: Sigetty

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    anneli
    11/10/2018 at 06:00

    Klart du fixar det! Så fort man kommer in i träningen, det är så kul 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.