Mina favorit youtubers inom foto!

The Bite Shot
En youtuber/fotograf jag nyligen har upptäckt och som jag gillar pga det påminner lite om hur man tar produktbilder för att göra det mer intressant då jag måste bli bättre på det, fast med mat!
Jag vill bli bättre att göra en hel bild istället för att lägga produkten helt upp och ner och det är det.
Hon fotar mat, stylar mat, visar redigering på lightroom och lite såna grejer som jag vill lära mig mer om!

(Klicka på bilderna för att komma till deras kanaler.)

Peter McKinnon
En favorit jag har kollat på länge nu, sjukt duktig och riktigt bra på att hålla det intressant. Han är mer inne på film och inte bara foto så man får lära sig om olika sätt man kan filma b-rolls och såna grejer. Också här kan man få lära sig mer om lightroom men även se vloggar, se när han fotar vissa grejer, älskar när man får se resultatet i videon direkt efter man ser dom fota, det ger mig sån tillfredställelse för jag måste veta hur det blev!
ÄLSKAR också på sättet han filmar på!

Irene Rudnyk
En ganska nyfunnen favorit, har inte kollat på henne så länge men av henne lär man sig massor om porträtt och man får följa med ”bakom scenen” när hon fotar vissa personer och det är väldigt..piffigt?
Kan man säg så?
Det är aldrig nånting med att träffa en kompis och ta några bilder utan outfit är on point, olika klänningar, hattar, intressant rekvisita. Sååå kul att kolla på!
Hon är 100% inne på foto och har ingenting med film att göra så det är endast fotografi på hennes kanal. 
Man får också se när hon redigerar bilder och hur hon får olika effekter, så coolt!

Julia Trotti
Den nyaste av favoriterna!
Hittade henne bara för några veckor sen och hon är också inne på bara foto. Samma sak här, man får följa med på photoshoots ”BTS”, hon berättar om olika objektiv, redigerar och lite ”How to” videos. Gillar att fotografer är mer down to earth och inte är övera
Hon berättar hur man fotar i olika förhållanden som jag uppskattar väldigt mycket!

Jessica Kobeissi
En youtuber jag följt ett tag nu som är inne på 100% foto hon också. Älskar hennes videos med andra fotografer där dom har en utmaning att alla fotar samma modell på olika locations och med olika outfits, dom klippen rekommenderar jag starkt!
Hennes videos är oftast redigering, dessa utmaningarna, lite rolig ”fotograf” komedi, tips ch tricks hur du fotar på vissa sätt osv.

Sawyer Hartman
En annan snubbe jag har följt ett tag och som håller på både med foto och film. Han har alltid dom sjukaste kamerorna och är mestadels inne på rese vloggar så man följer med honom och hans tjej lite överallt på jorden, får se lite tips om kameror och foto och sociala medier. 
Men mest är det vloggar som gör att han kanske inte passar in i kategorin så bra och han är mest aktiv på instagram men jag tycker om hans tips samt presets så han får vara med här också. 

Ser nu när jag letar videos att jag inte har kollat på honom på aslänge, hahah obs!

Bilder tagna från Google.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.