Midsommarnaglar

Kan säga att mina naglar var på bristningsgränsen innan jag kom tillbaka till Tess, mina naglar klarar inte av att vänta så länge så den här gången har vi redan bokat nästa tid så det inte blir så igen. Det va nämligen så att ena nageln höll på att åka av och sen följde nästan alla andra efter och jag gick runt med nagellim vart jag än gick då jag måste ju kunna jobba, haha.

Den här tiden på året är det ju dags för midsommarnaglar och såhär blev mina!
Trodde det skulle va mer ”mauve” eller ja, mer rosa, men blev såååå nöjd som dom faktiskt blev. Dock känner jag att det saknas något på mina ringfingrar så jag har beställt hem stenar/strazz i rosé så det finns något intressant på dom fingrarna också. Det va något jag kände nu i efterhand dock, annars kunde man ju fixat det när man väl va på sin behandling, såklart!

För att få reda på vem som gjorde mina naglar så klickar ni HÄÄÄÄÄR – bästa Tess finns i Helsingborg och är uuurskön människa, man har alltid roligt när man kommer dit och du kan sitta där hela kvällen och det känns som en timme går bara. Rekommenderar henne verkligen!

Har ni fixat era midsommarnaglar än?
Vill jättegärna se dom!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.