Middag på stan

Att sån liten ansträngning kan göra en så trött. Men sen har jag inte sovit så mycket och jag prioriterar bort det lite nu för att få saker gjorda, så som att ta min blogg lite mer på allvar.

Ikväll blev det en mors dag middag på stan där vi åt på Helt Enkelt, en lyxburgare tog både jag och min syster men jag kan inte säga att det va den bästa jag ätit men det va ändå gott. Är inte för så well done stekta burgare, där det är jobbigt att skära i köttet, haha. Får testa något annat nästa gång!

Men annars va det jättemysigt och jag fick inviga både mina skor från Steve Madden och min nya topp från ICHI, båda köpta på Boozt.com. Tog lite bilder för att försöka få nåt på mig också men jag tycker inte om min kropp så outfit bilder på hela mig har jag svårt för pga mina ben, men men. Jag har faktiskt utmanat mig själv nu att gå en powerwalk varje dag efter jag slutat jobbet. Då är folk påväg till jobb och det är inte stekhett än så det kommer nog va rätt skönt att ut och gå så ser fram emot det!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.