Kämpar på midsommar VLOGG

Midsommar har svept förbi och jag har äntligen en ny vlogg uppe i god tid den här gången, annars brukar jag vara jätteseg att få upp mina vloggar men taa-daa, here it is!

I dagens vlogg följer ni med mig och L när vi ”firar” midsommar, vilket vi inte gör utan vi andra saker istället som ni får se. Vi är i den NYA LÄGENHETEN så ni får se den för första gången och innan vi sätter igång med ”renoveringen”.

Först får ni se mig starta dagen på bästa sätt – med smink!!
L kommer med snickargrejer och vi börjar midsommar med ett restaurangbesök och lite god dricka men även i lägenheten för att kolla läget. När alla sen har börjat festa cyklar vi runt och försöker få tag på någon butik som har öppet pga sötsug men vi fick cykla runt en hel del innan vi hittade något.

Ni får också reda på vad planerna är inför framtiden!

Prenumerera gärna på min youtubekanal HÄR ♥

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.