KALIX DAG 2 │ Mensproblem och rundvandring

Första lärodagen i Kalix är här men för det mesta går vi igenom vad som komma skall och vi får även vår ”första” filmuppgift och det är att vi ska filma en presentation av oss själva. Detta har vi egentligen redan gjort men vi skulle göra om det här i Kalix. Jag vet inte hur mycket jag ska visa er av själva utbildningen då jag inte får gå ut med informationen vi lär oss, alltså filma när dom undervisar och sen visar er. Det är ju lite som att planka, eller hur?

Vad utbildningen gör är att lära oss hur man blir en youtuber men enkla ord. Vi ska bli bättre på att utmana oss själva och lära oss plattformen. Om ni själva vill lära er mer så går det att söka till vårens termin redan nu tror jag och det gör ni här under: http://www.kalixfolkhogskola.se/youtu…

Min mens strular en del för mig också och det gör min vardag där uppe lite svårare men mer om det i vloggen!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  cissi
  20/10/2018 at 03:33

  Hur hittade du den här utbildningen? Jag bor i Kalix och visste inte ens den fanns.

  • Reply
   emiliesbeauty
   22/10/2018 at 13:08

   Jag blev tipsad om den av en kompis efter en annons på Instagram 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.