Jag har löst det!!

Eller jag och jag..haha!
Jag var på Elgiganten nyss och skulle köpa antingen ny sladd eller ny hårddisk just för att kunna blogga igen men dom sa att en kabel som används till typ allt, android, ps4, xbox osv osv funkar även på den här så man behöver endast halva intaget och jag åkte hem igen för att testa om det funkade då jag har kameror och hörlurar med samma intag men ingen av dom orkade med hårddisken och jag frågade familjen om dom har någon och det visade sig att min syster hade köpt fel kabel till något och BARA den funkade och nu är jag på banan igen tills vi hittar min förbannade sladd igen. Kanske får rocka på den här limegröna sladden framöver, haha.

Men för att faktiskt berätta vad jag gjorde i helgen så var jag i Helsingborg hos min boy och vi kollade på Jurassic World i 3D på bio som va sååå bra.
Tanken var att vi skulle ut och käka och sen på bio men eftersom båda somnade och inte hann med det så körde vi på en middagsdejt på lördagen istället och det blev King’s Corner som alltid har plats för någon anledning. Jättegod mat och jättemysig inredning så det blev både en förrätt och huvudrätt där. Dock tror att kocken blandade ihop våra beställningar då jag ville ha medium i min burgare och L ville ha medium-well done och min burgare blev typ well done och hans perfekt medium – nästan rare, så som jag vill ha det.
Men det gör inget, det va gott ändå men nämnde det sen när vi skulle betala. Är man en dick då eller är sånt okej?
Kan inte sånt.

Ville bara berätta att jag har löst det nu med sladden så jag kan börja blogga igen, wiho!!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.