Jag får inte glömma att ha roligt

Asså det här med sociala medier, jag tycker det är sjukt roligt och kollar alltid runt för att lära mig mer och ta mig längre genom nya tekniker. Inte för att det går så bra men nu undrar jag om jag tar det på ”för stort allvar”?
Jag viiiiill verkligen komma någonstans men pga det har jag nog stängt inne mig och glömt bort att bara ha kul med mina plattformar. Jag behandlar t.ex. min Instagram lite som om det är min chef’s och jag får absolut inte göra fel och lägga upp fel grejer. Men det tror jag kan va för jag är så van nu att om jag lägger upp fel grejer så slutar folk att följa mig.

Det va ju en period då vad jag än la upp så förlorade jag sådär 10+ följare och ingen började följa.
Det kanske inte är så mycket för er med mycket mer följare men för mig tar det mig längre ifrån mitt mål och 10 följade gör såååå mycket för det är 10 stycken närmare nästa hundratal eller ja, ni fattar kanske.

Jag frågade vad ni ville ha och då var det mer random grejer ur mitt liv, blandat med bilder och videos, ni tycker olika när det kommer till kvantitet och kvalité så man kan ju köra på båda. Jag gör ju detta för att inspirera andra men om jag inte är någon inspiration, vafan håller jag på med?
Jag tycker om att ta fina bilder, sen är jag rätt lost när det kommer till resten. Riktigt jävla lost, haha.

Jag ser vissa större personer lägga upp att dom ska börja följa sina vänner med mindre följare och jag vill verkligen ha den supporten men vill på ett sätt inte fråga eller be om det. Jag är lite den personen som helst inte ber om hjälp, jag vill klara det själv men frågan är nu om jag verkligen kan det i detta ämnet.
Jag tror inte jag kan växa som jag vill utan någons hjälp, men vem skulle ens vilja hjälpa mig??
Får fråga mamma, haha. Mamma kan allt.

 

roligt
roligt
roligt

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.