Jag är den sista folk tänker på

Triggervarning.

Vet inte om jag har en dipp idag eller vad som händer men jag mår inte så bra. Tankarna är grova, alltså jag-borde -ta-mig-liv-grova. Nej,  kommer såklart inte göra något, beskriver bara känslorna och tankarna som snurrar runt i huvudet på mig.

Jag är så trött på att känna mig som värsta outsidern, den ingen tänker på om något ska hittas på, den ingen hälsar på när man är här, den ingen vill hjälpa när det krisar, den som bara försvinner i bakgrunden och är osynlig.
Jag är så trött på att vara jag, inte passa in någonstans, alltid känna mig som tredje hjulet.
Vill byta liv, miljö, utseende, ja allt.

Har verkligen ingen lust att fortsätta, får ringa min läkare och se vad som finns att göra, vill inte ha mina piller som en jävla snuttefilt.
Och pillerna löser inte verkligheten. Man kan inte plåstra om mig när världen fortsätter som vanligt.
Längtar tills jag och L flyttar upp till Stockholm, få börja om på något sätt.
Det kanske finns mer där uppe för mig?
Eller köra på Spanien, bara fly landet. Bli bortglömd på 2 sekunder. 

jag

jag

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.