Idag har jag varit duktig!!

Måndag och en  ny början, nya uppgifter och massor av saker att göra. Skolan ger ut uppgifter som håller mig sysselsatt i stort sett hela tiden och det är ju bara roligt och jag hoppas att jag utvecklas av det här. Vi är nog de första som går den här utbildningen tror jag, kan ha missuppfattat det men aja.

Jag har börjat göra listor igen vad jag ”måste” göra under dagen och idag har jag faktiskt varit duktig!
Idag har jag gjort att allt förutom 2 grejer som kan vänta tills imorgon.
Tvättat, bokat ny tvättid, lagt in alla mina kläder i garderoben/byråna, städat, dammsugit, skrivit till personer som jag behövde få tag på, lagat riktig mat för en gång skull. Har levt på knäckebröd osv hittills för jag inte orkat laga mat men nu är jag mätt på pasta och jag ska göra mig färdig inför jobbet.

Imorgon ska jag upp lika ”tidigt”. Måste handla lite grejer, skicka tillbaka min gamla router, städa sminkrummet, plugga, redigera och ladda upp vloggen, dock är det massor av material som är borta så vet inte hur jag ska lösa det och sen på kvällen drar jag och en vän till Helsingborg för en föreläsning. Kommer bli kul och händelserikt!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.