Hur gick eventet?

Hej hopp i lingonskogen!
Nu är det två dagar sen mitt event tillsammans med Victoria.Clinic och det blev bra med tanke på så många som sket i det sista stund. Sånt tycker jag inte om. Så vi blev bara några stycken sen stack en lite tidigare men annars tycker jag att vi va ett härligt gäng.
Min syster var med under kvällen och hjälpte till att fota lite, vill att hon ska vara med lite under såna här grejer om hon nu får upp ögonen mer för sociala medier i framtiden så har hon lite kött på benen hur allting går till.

Vi var 4 stycken som behandlade oss och den här gången vågade jag mig faktiskt på 1.5 ml istället för 1 ml och jag har Juvéderm i mina läppar för er som är nyfikna vilket ska ge ett mer naturligt resultat. Ni kan se min livebehandling på min facebooksida HÄR där ni var med och kollade samt att jag svarade på era frågor under behandlingen.

Får se saken från den ljusa sidan att det blev en trevlig kväll och att allt gick bra istället för att fokusera på hur folk beter sig.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.