Honey and the bee’s – ett mobbingsforum?

Asså jag blir så trött. För er som inte vet vad Honey and the bee’s är så är det praktiskt taget Sveriges största grupp på Facebook för endast tjejer, mhm, endast tjejer. Det är som att läsa DRAMA PÅ FULL NIVÅ.

Detta är nu andra gången som jag tänkt på det att tjejer hoppar på andra, alltså mig.
Första gången var det att jag hade skrivit ett blogginlägg i hettans stund hur ledsen jag var att jag inte fick tag på en viss grej för det blev slutsålt på 2 sekunder. Jag är HSP och jag känner extra mycket men det fattar inte folk.
Så jag hade FLERA TUSEN som kallade mig saker, nedvärderade mig och mobbade mig med enkla ord, utan att admin grep in. Jag hade alltså 12000 som hade klickat in på mitt inlägg, tänk då hur många som satt och var emot lilla mig. Det kan trycka ner en person rätt så rejält.

Nu var det en sån löjlig sak att jag undrade om några badrockar och jag hade svarat en tjej lite för snabbt och uteslutit en emoji och nu sitter 2-3 tjejer och kallar mig bitch, att jag har attitydproblem osv, jag har nu tagit bort inlägget men har bildbevis då jag sparade allting innan.
Tjejen som jag svarade skrev till mig i pm och hon fattade inte varför dom va så sura för hon tog inte illa vid sig och att jag skulle skita i vad dom sa till mig.
Alltså detta började med badrockar samt att det är personer som inte ens har med saken att göra utan ville bara trycka ner mig, hur pinsamt?

Men eftersom jag bröt ihop på jobbet inatt så är jag redan på bottnen och sen kommer folk och börjar kalla mig det ena efter det andra för dom har tolkat min kommentar fel??
Satt ärligt talat i mitt kök och storgrät för jag orkade inte, det är några som egentligen är luft men jag orkade inte ta det. Speciellt när jag stod helt själv utan någon bakom mig i kommentarsfältet.

Istället för att säga till mig att den kommentaren kan nog tolkas fel, eller något annat i form av tjingeling, hur menar du där?
Så sitter dom alltså och hackar på en person dom inte känner och anklagar henne för det ena efter det andra.
Vem gör så??

(I stundens hetta tänkte jag hänga ut tjejerna men nu är det lugnt, väntar på karma istället, ska inte sjunka till samma nivå )

Hur jag ser på saken nu i efterhand.

honey and the bees

honey and the bees

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.