HELGVLOGG │Ikea, Väla & någon sort av pride??

Då kör vi två dagar i en vlogg – en så kallad helgvlogg, för så mycket händer i mitt liv at the moment. Jag har börjat känna mig så tråkig nu när jag ser mig själv vara så allvarlig och min pojkvän så mycket roligare och mer full av liv. Är det något ni tycker jag borde förbättra, ha mer energi i mina vloggar?

I dagens vlogg följer ni med mig när jag handlar på Ikea och Väla, äter, äter och äter ännu mera och när Ängelholm försöker sig på någon sort av Pride som inte verkar vara så genomtänkt men tanken va jättefin men ja, do it again, do it right för det va ganska pinsamt försök, enligt mig.

Har ni några förslag om vad ni vill se så dela jättegärna med er, hade varit skitroligt att testa något nytt!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.