Glass i sommarvärmen

Man ska inte klaga, nu när vi faktiskt får sommar så ska vi ara glada för det även fast det är lite mer än ”lagom”.
Men för att göra det hela bättre så åkte jag, pappa och min syster till Engelholmsglass för lite…ja, glass, haha.

Vet ni en sjuk grej?
Jag HAAATAR lakrits i allting – förutom i kulglass, då är det min favoritsmak, älskar det!
Är inte det rätt skumt??

Men nu har vi (jag) varit en runda på outdooren och fotat lite, ska till lägenheten och fixa lite och sen ner till outdooren igen för prisutdelning ikväll. Full rulle och sen ikväll blir det att redigera järnet, jag har gjort ett litet filter som jag kör med men eftersom solen är framme så det ett ”helvete” att fota och sen köra med detta då det är olika starka skuggor hela tiden och massa annat. Men nu drar jag till läggan och börjar ordna lite. 

glass
glass
glass
glass

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.