Fyllt i brynen

Var tillbaka hos Linnéa förra veckan för att fylla i brynen. Jag var hos henne förra året (LÄS HÄR) och fyllde i brynen för första gången men eftersom jag kände att det hade försvunnit lite så passade jag på att fixa till dom lite ytterligare.
Linnéa befinner sig på Unik i Ängelholm och är sjuuukt duktig när det kommer både till smink, bryn och nu även fransar. Jag ska själva snart boka tid hos henne då jag behöver fylla på fransarna och vill ha någon jag litar på!

Jag vloggade faktiskt första gången men är rätt osäker på om den ska upp eller inte då en person som inte vill bli filmad är med och hellre då att det endast blir i blogginlägg.

Btw.. jag vaknade bokstavligt talat 15 minuter innan jag kom dit, haha, syns det??

linnéa bryn perfect mess unik ängelholm
linnéa bryn perfect mess unik ängelholm
linnéa bryn perfect mess unik ängelholm

Ser ni hur vacker den här kvinnan är?!?!?!

linnéa bryn perfect mess unik ängelholm

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  sandra
  16/07/2018 at 10:34

  Vad jobbar du med? 🙂

  • Reply
   emiliesbeauty
   17/07/2018 at 20:29

   Jag jobbar på ett klädlager 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.