Fuck detta!

Jag hatar min ångest.
Idag var jag och gjorde fransar och hade bokat volym och detta har jag gjort på hur många ställen som helst nu och det ALDRIG någon som sätter så som jag vill ha det. Jag går alltid hem besviken och vågar inte säga något. Ska jag lägga såhär mycket pengar på något jag inte ens är nöjd med?!

Ligger på den grejer i flera timmar och har ont för det svider som faaan i mina ögon och när jag kollar mig i spegeln så var det knappt lönt jag gick dit, så nu framöver ska jag satsa mer på lösfransar, dom sviker mig aldrig. Det är inte lönt att gå till någon som inte fyller mina önskemål. Ingen verkar göra det..

Och förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera, om det är någon som är här och läser fortfarande, har inte vågat kolla om det är det. Jag ligger inne med ångest och ofta har jag inte ork att göra nånting, tog ett samtal på 2 minuter innan och efteråt kunde jag lägga mig och sova. Har inte lust eller ork att göra något alls, minst sagt att handskas med sånt här som mina fransar, kan inte NÅGOT gå bra för mig? Bara något..

Före.

Efter. Dom är såklart jättefina men alldeles för korta och inte alls så täta som jag är ute efter.
Och det ser alltid bättre ut när man blundar och tar närbilder, sen när jag ställer mig upp och kollar i spegeln på håll så är det något HELT annat.

ångest

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.