Fortfarande massa blåmärken

Jag kunde varit ute och solat idag men jag orkade verkligen inte gå upp, jag behövde min sömn och låg därför kvar i sängen.
Nu är det 3 dagar sen jag fixade läpparna för 3e gången och jag har fortfarande massa blåmärken runt munnen. Ser inte klok ut men vilket problem kan inte lite smink fixa? 😉
Tror jag har sagt det men jag misstänker att det är pga min medicin som jag får massor med blåmärken då den är blodförtunnande och då får man lätt blåmärken.

Idag ser planen ut så att jag ska börja redigera vloggen sen eventet, innan det måste jag se till att filerna som inte kom med till hårddisken kommer dit dom med så jag inte saknar massa klipp som kunde varit med i vloggen.
Har verkligen jättemycket problem med att få över mina videos från min Canon Legria till datorn, det vill verkligen inte. Får se hur jag gör i framtiden om man ska sälja den och satsa på ett fish-eye objektiv till min Sony kamera istället.

Men innan jag börjar med det här roliga så ska jag äta cuz I’m hungry AF.

Imorgon vill jag verkligen sola, få lite färg och se lite mer hälsosam ut.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.