Första dagen på utbildningen

Hej hopp!
Jag uppdaterar väääldigt segt här nu märker jag och det har jag nog gjort överallt. har haft ett litet avstånd från sociala medier och allt som har med det att göra. Men nu börjar jag komma igång så smått igen och jag har ju helt glömt bort och faktiskt inte haft tid att berätta för er att jag har kommit in på en utbildning!
Utbildningen heter ”Framtidens Youtuber” och är på distans i 15 veckor så jag kommer hålla på till december med det här. Jag sökte faktiskt bara förra veckan och fick reda på samma dag att jag hade kommit in.
Det är Kalix Folkhögskola som håller i utbildningen och jag håller faktiskt på redan nu och gör dagens uppgift som är att kolla på några grejer av Thomas Norman som jag faktiskt redan följer på Youtube!

Jag såg också att jag sa att min andra del av önskelistan skulle komma ut samma fredag men det glömde jag helt bort och den kommer istället upp nu på fredag.
Jag ska också sätta igång att redigera morgondagens vlogg då jag nu kommer uppdatera TISDAGAR och TORSDAGARYOUTUBE, så ni vet när mitt content kommer komma ut!
Nu i början kommer jag slänga in lite extra vloggar för att komma ifatt mitt schema då jag ligger lite back. Kul att filma nånting nu och det kommer upp om en månad?
Inte direkt.

Jag ska också uppdatera mina portfolion så allt blir mer relevant.
Men det är väl det som händer nu, tänkte mer bara kika lite snabbt medan materialet laddas, kan berätta lite mer sen om vad det hela är och om ni har några frågar så fråga på så kör vi ett eget inlägg på det sen!

Första dagen på utbildningen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.