Event på Josefinas

Igår flög jag upp till Stockholm (bara för detta) för att gå på Advirals event på Josefinas tillsammans med Madlady då Antonijas kollektion ”Keep It Extra” släpptes och alla plagg är så snygga, det är mer edgy och har texten Keep It Extra på flera plagg. Kollektionen finns ute nu och ni hittar den HÄÄÄÄÄÄR!

Jag hade verkligen så kul, efter ha varit så nere nu på sistone gjorde detta verkligen upp det. Världens goaste människor och jag är såå tacksam över att jag fick komma.
Dock tänkte jag flera gånger, vafan gör jag här, LILLA JAG?!
Jag va utan tvekan minst siffermässigt där och jag är egentligen inte ens i samma liga men just där och då kände jag att det inte spelade någon roll då jag hade så roligt och kände mig faktiskt hemma för en gång skull då det var folk där som hade samma intressen som jag. Även fast dom är ganska mycket bättre på det så kändes det bra att ha den miljön runt mig. Hoppas verkligen på fler gånger!

event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas
event på josefinas

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.