Drama hos tandläkaren

Jag skrev ju igår att jag skulle till tandläkaren idag?
Sagt och gjort och nu sitter jag här med knappt någon känsel i halva ansiktet.

Jag bokade tiden för jag trodde jag hade ett hål men så var inte fallet utan bara något man gör som barn som hade lossnat, ingen biggy. Men jag ville täppa igen det och behandlingen tog fart. Först bedövning och jag frågade om det var normalt om man kände sig svag och utmattad, var helt skakig.
Det var det inte så jag fick ett blött papper på pannan med kallt vatten på samt något att tugga på för jag var lite yr också. Satt och pratade med dom i rummet ett tag innan jag kände mig okej igen.

Detta är alltså en behandling som tar typ 10 min men jag var där nästan i en timme, haha. Men vi tog det långsamt då jag va lite sådär, en av anledningarna jag är hemma också. Mår inte helt 100 och jag försöker ringa läkaren men dom har inte ens telefontid så jag kommer inte fram. Två dagar i rad nu jag har försökt ringa dom.

Efter allt var färdigt skulle jag betala och gick igenom det också och började gå hemåt. Då ringer dom och säger att betalningen inte gick igenom så jag fick vända på klacken och gå tillbaka igen.

Kul va?..
Nu ska jag ta och sova lite för jag känner mig lite groggy och sen blir det att planera lite inför resten av veckan.
Vi ska nämligen inte fira midsommar som vanligt utan vi kommer va ganska mycket i lägenheten och fixa men det kommer bli bra det med.
Ska försöka åka inom stan imorgon och få hem lite gottis så vi har ett litet firande iallafall.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.